Saturday, December 10, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Selamat petang you alls !


Actually, giveaway nie Ieyza dapat tahu daripada Kakak Ieyza. Punya lah hari-hari dia mengadap lappy semata-mata nak tunggu tarikh pelancaran giveaway nie. 


Sedangkan sebelum giveaway nie dilancarkan lagi, dia dah pon siapkan entri untuk giveaway tersebut. Punya lah pantas kan? Sememangnya kalau korang sendiri pon yang tengok betapa banyaknya hadiah yang ditawarkan, confirm korang pon akan berbuat sedemikian rupa lah. 


Okay berbalik kepada giveaway "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay".  Sebagai langkah awal, meh kita tengok banner giveaway nie dulu ye kawan-kawan~



Kalau tak silap Ieyza lah, jumlah peserta yang telah disahkan adalah sebanyak 600++. Woahh, banyaknya ?!! dan itu belum lagi ditambah dengan jumlah peserta yang belum lagi disahkan. Agak-agak, Ieyza berjaya ke tak ehh?

Okey, giveaway nie sememangnya takkan menjadi tanpa kehadiran para sponsor. Antara sponsor bagi giveaway ini ialah :


Next step, Ieyza kena masukkan link kesemua sponsor nie ke dalam satu bloglist. and unfortunately, blogger sekarang sedang mengalami masalah teknikal. Nak design layout blog pon tak boleh, apatah lagi nak masukkan link para sponsor ke dalam bloglist.

So dengan dukacitanya, Ieyza mengumumkan bahawa senarai tersebut akan Ieyza sediakan apabila masalah teknikal ini kembali pulih seperti sedia kala. 

2 jejari komen:

yana lyana said...

Good luck, awak!

Salam singgah. :)

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;) *lawaa belog.