Thursday, October 24, 2013

CPUV Pertama Nuffnang - INTI Rebranding

Assalamualaikum and hye felllas !

Diam tak diam, dah hampir 2 minggu lebih Ieyza tak aktif mengetuk dashboard blog ni. Maklum lah, sekarang nie sedang busy memfokuskan diri dengan exam akhir tahun.

Btw, hari ini Nuffnang betul-betul surprise kan Ieyza. Siapa sangka, blog yang jarang berhupdate, bilangan visitor yang sedikit setiap hari. Walau bagaimana pun, Nuffnang bermurah hati menghadiahkan seketul CPUV kepada blog Ieyza Elena ni.


Penaja pertama yang telah memberi peluang kepada blog Ieyza untuk menjalankan kempen iklan mereka ialah INTI Rebbranding Campaign. I'm very honour with this achievement. Thank you Nuffnang !

P/S : Kalau nak tips, cuba minta dengan my sis Mieya Atiera. I learnt to make this patiently with her.