Friday, November 28, 2014

5 Cara Mudah Belajar Matematik

Assalamualaikum wbt :)

Umumnya, semua sedia maklum bahawa Matematik merupakan subjek matapelajaran yang dikira sebagai "Top Three" paling susah nak score di sekolah. 

Oleh sebab Matematik bersifat membangun atau mengembang (developmental), pelajar yang sudah ketinggalan di peringkat bawah akan menghadapi kesukaran mengikuti dan memahami pelajaran di peringkat lanjut. Jangan pelik jika anak anda lemah Matematik pada UPSR, kemudiannya dia akan terus lemah Matematik pada PT3 dan peringkat SPM. 



Kenapa? Hal ini sebenarnya berkait rapat dengan asas MatematikPercaya atau tidak pelajar yang lemah Matematik akan juga lemah pada subjek-subjek yang ada hubungkait dengan Matematik seperti sains, fizik dan kimia.

So, bagaimana nak atasi masalah lemah dalam subjek Matematik?



1. Wujudkan minat terhadap matematik walaupun tak pandai kerana segalanya bermula dengan minat. jika kita minat pada sesuatu itu, kita akan berusaha mendapatkannya.

2. Perbanyakkan membuat latihan. Matematik adalah latihan dan latihan adalah matematik. Maksud saya, matematik adalah satu subjek yang anda perlu buat latihan untuk menguasainya, bukan membaca. (Ada pelajar yang belajar matematik dengan hanya membacanya). Saya berjaya menguasai matematik kerana saya buat latihan. Semakin banyak latihan saya buat, saya jadi semakin cekap.

3. Kena Displin. Matematik adalah matapelajaran yang memerlukan disiplin. Walaupun anda faham topik tertentu, anda tidak akan dapat menjawab dalam masa yang diberikan jika anda tidak mendisiplinkan diri untuk menjawab soalan matematik. Setiap kali anda berlatih menjawab soalan matematik, catat masa yang anda ambil. Selalunya anda ada masa kurang daripada 3 minit untuk menjawab satu soalan. Jadi, cuba kejar masa itu, maksud saya, cuba latih menjawab dengan secepat mungkin.


4. Hafal Sifir. Perlu HAFAL SIFIR! Saya tahu ramai pelajar yang merungut tentang perkara ini. Ada pelajar tingkatan lima yang di uji dengan sifir 7 pun tidak lepas. Alasan mereka, mereka boleh guna mesin kira, mengapa perlu ingat sifir? Persoalannya ialah, hafal sifir bukan sahaja untuk mengetahui berapa 5 x 5 dan berapa 12 x 7. Tetapi, menghafal sifir akan membuat otak anda lebih cepat dan cekap mengira. Kalau asyik bergantung kepada mesin kira, daya pemikiran anda akan semakin lemah kerana tidak ada usaha yang dilakukan oleh otak anda. Lihat mereka yang handal matematik, pasti mereka cekap juga dalam sifir.

5. Azam yang kuat untuk berjaya dan menguasai matematik. Matematik ialah subjek yang seronok apabila anda minat dan mula menguasai. Anda akan puas hati dan paling gembira apabila Berjaya selesai masalah.



Sunday, November 2, 2014

PANDUAN DEKORASI : 5 Tips Menghias Bilik Kecil

Pernah tak korang cuba menghias ruang yang sempit? Contohnya menghias bilik yang tidak begitu luas. Penyusunan perabut dan sentuhan warna memainkan peranan yang sangat penting dalam menghias bilik yang sempit.
Ada beberapa tips mudah yang boleh diikuti untuk mengias ruang yang sempit, agar ruang itu nampak luas.

1) Pilih warna yang agak pudar seperti warna pastel atau warna neutral untuk warna dinding dan lantai. Warna-warna sebegini akan membuatkan bilik itu kelihatan lebih luas.
2) Hias dengan aksesori yang terang warnanya, untuk memberikan kontra pada warna dinding dan lantai.
3) Pemilihan perabut yang sederhana atau lebih kecil saiznya, akan membuatkan ruang sempit itu kelihatan lebih luas. Perabut yang terlalu besar tidak sesuai dan akan menyempitkan lagi ruang kosong dalam bilik tersebut.
4) Jika bilik itu mempunyai tingkap, pasangkan langsir dari jenis kain yang nipis. Aliran cahaya matahari yang masuk melalui tingkap akan membuatkan bilik itu kelihatan lebih lapang.
5) Susun atur yang ringkas pasti akan membuatkan ruang yang sempit itu nampak lebih luas dan tidak serabut.
Ada banyak lagi tips menghias dalam Panduan Mendekorasi Kediaman. Tips-tips yang mudah diikuti terutamanya dalam pemilihan  warna, perabot dan aksesori serta idea-idea susun atur agar rumah kita nampak lebih cantik.

Saturday, October 11, 2014

10 CPUV masih 'On Going' dari Nuffnang

Assalamualaikum darls.

Sorry sebab dah lama 'on hiatus' dekat blog nie. Actually Ieyza sedang sibuk menelaah buku pelajaran mengenangkan PT3 yang perlu diduduki beberapa hari sahaja lagi.

So, entry kali ni pon just short to the crop sahaja okey? Aci lah macam ni kan? Nanti lepas exam kita start update beriban-riban ayat ye? hahaha time tu jangan sampai nak termuntah darah ke apa ye :D

Alhamdulillah, masih ada rezeki dikurniakan untuk blog Ieyza ni walaupun jarang berupdate, rasanya kalau lah blog ni rumah.. dah penuh dengan sawang dan habuk dah ni kan.


Bukan satu, dua, tiga, empat, lima seperti yang selalu Ieyza update kan sebelum ni. Akan tetapi, 11 CPUV berderet-deret berdesup masuk ke blog ni. Cuma satu CPUV je yang dah credit.

Itu pun earning campaign nya taklah boleh dibanggakan.. Taapi jadi lah kan at least bergerak jugak tabung simpanan maya kita ni. hahaha..

Okey, terima kasih sudi singgah membaca. Later kita keep in touch lagi ye? Bubbyeeeee


Saturday, August 30, 2014

CPUV Ke 18, 19, 20, 21, 22 Nuffnang

Assalamualaikum. Hello guys !


Alhamdulillah.. Diberi peluang lagi untuk menyiarkan bukan satu, tapi 5 CPUV berturut-turut di blog Ieyza ni. Syukur dengan nikmat rezeki yang dikurniakan kepada dahku.

CPUV kaali ini datangnya daripda iH Media Liese (Produk Kecantikan Rambut) ,  HP PC Demand Gen Digital (Keluaran laptop terbaru yang super ohsem) serta  Jacob's - Simple Pleasures (Snek ringan yang mengenyangkan perut kita di saat lapar.)

So kalau korang berminta nak tahu dengan lanjut mengenai iklan terbaru ni, boleh lah klik mana-mana unit iklan sementara iklan tersebut masih berjalan. :)

Wednesday, July 23, 2014

CPUV Ke 17 Nuffnang | Mayfair Bodyline - July 2014

Assalamualaikum wbt :)

Dah lama rasanya Ieyza tak mengintai akaun Nuffnang. Dan alhamdulillah dalam diam, blog Ieyza masih lagi diberi peluang untuk menjalankan kempen terbaru dari Mayfair Bodyline - July 2014.


Kalau korang nak tahu, kempen kali ini sangat lah sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah dengan berat badan masing-masing.

Di mana, bermula pada bulan Julai ni sehingga ke bulan September, pihak Mayfair Bodyline ada buat promosi Rawatan Percuma khas untuk mereka yang inginkan badan yang cantik, langsing, slim melim gitu. All you need to do is fill in your details via the link provided below and Share the Good News!. 

So, kalau nak tahu lebih lanjut, boleh lah klik-klik iklan Mayfair di sekitar blog ini. Thanks :)

Wednesday, July 16, 2014

CPUV Ke 13,14,15 & 16 Nuffnang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah kerana 4 CPUV baru yang sudi melekat di blog ini. Seriously, Ieyza rasa seronok + teruja habis dengan blogging walaupun jarang nak ada masa nak mengadap lappy. Maklum lah, i'olls busy dengan urusan study, dengan tugasan PT3 yang mencabar lagi.

Yang buat lagi bertambah semangat ni bila pageview blog semakin maintain 20+UV sehari. Walaupun tak ada lah segempak mana pun, cuma secuit sahaja. Kira okey lah jugak, at least ada jugak yang emmandang blog Ieyza ni.


Okey CPUV kali ini adalah daripada Kastam Malaysia, Waku Doki Campaign, uMobile Prepaid Free Meal, dan Fashion Pitch/Writers Unleashed.

Terima kasih atas kesudian pihak anda memilih blog Ieyza untuk memaparkan kempen iklan anda buat tatapan umum. Terima kasih jugak buat Nuffnang dan blogger yang rajin terjah ke blog ni.


Monday, July 7, 2014

CPUV Ke 12 Nuffnang | S&P Food - Coconut Milk Powder

Assalamualaikum :)

Dah masuk hari ke 8 Ramadhan, alhamdulillah masih lagi berkesempatan untuk berbicara sepatah dua kata. Macam biasa, bila ada kelapangan untuk online.. Website Nuffnang sentiasa menjadi keutamaan bagi memastikan Ieyza sentiasa up-to-date dengan perubahan semasa.


Dan alhamdulillah, ada satu iklan CPUV yang muncul di blog ini, iaitu S&P Food - Coconut Milk Powder. Untuk makluman, S&P Food - Coconut Milk Powder ni sebenarnya santan segera yang dalam bentuk serbuk tu. Pernah tak guna? 

Ieyza sekeluarga tak pernah gunakannya lagi. We all dah terbiasa dengan santan fresh daripada kelapa yang dijual oleh jiran setempat Ieyza ni. 

Terima kasih Nuffnang sebab sudi kasi CPUV lagi kat blog Ieyza. Terima kasih jugak kat semua yang selalu singgah ke mari. Kalau nampak iklan yang share pasal resepi tu klik2 lah sebab tu lah iklan berkaitan dengan S&P Coconut Milk Powder ni.


Saturday, June 28, 2014

CPUV Ke 11 Nuffnang | Ikea - June Sale Campaign

Assalamualaikum wbt :)

Tak sangka betul masih ada rezeki yang hadir buat blog Ieyza menjelang tibanya bulan mulia, Ramadhan Al-Mubarak 1435H.

Btw, Nuffnang kini berwajah baru kan? Ieyza baru je perasan awal pagi tadi. Sungguh, nampaknya memang Ieyza jauh ketinggalan dalam arus transformasi duniawi ICT ni.


CPUV kali ini adalah dari Ikea June Sale Campaign. Dengar cerita, bermula 28 June sehingga 6 July ini akan diadakan jualan habis-habisan dan banyak barang yang ditawarkan untuk tujuan promosi. Of course lah murah-murah kan?

So, kalau ada siapa-siapa yang berkelapangan tu, pi la jenguk-jenguk Ikea. Boleh survey-survey perabot dan perkakasan untuk digunakan pada raya nanti. hihihi Thank you Nuffnang and Ikea :)

Thursday, June 26, 2014

CPUV Ke 10 Nuffnang | Stadium Astro World Cup

Assalamualaikum wbt :)

Agaknya, ini lah rutin Ieyza. Setiap kali CPUV Campaign terbaru yang masuk , Ieyza pasti akan post ke blog. Alhamdulillah rezeki datang bertimpa-timpa pada tahun 2014 ni.

CPUV kali ini daripada Stadium Astro Worl Cup. ola-ola bola. Of course, sekarang kan semua orang dilanda demam bola. Sampai sanggup berjaga pagi, set alarm demi tak nak ektinggalan menyaksikan perlawanan penting ni.


Fuh, nasib baiklah keluarga Ieyza tak berapa nak layan sangat semenjak penggemar rancangan sukan berkahwin pada tahun lepas. hehehe my brother letew

Anyway, special thanks Ieyza ucapkan kepada Nuffnang dan Astro kerana sudi memberi peluang untuk menyiarkan iklan produk kalian.


Wednesday, June 25, 2014

Sabar Menghadapi Ujian Hidup

That which will not kill you.... Will only make you stonger. - Friedrich Nietzche

Setiap kita yang hidup ini mesti ada ujian untuk kita disediakan oleh Dia. Bila kita diuji janganlah ada rasa marah atau putus asa. Tempuhlah dengan tabah dan sabar. Jadikanlah ujian itu sebagai penguat semangat dan jangan sampai ia menumpulkan semangat dan kepercayaan kita.

Jangan benarkan rintangan membunuh jiwa kita, sebaliknya pastikan ia dapat membuatkan kita jadi lebih kuat untuk menempuh rintangan lain yang mendatang.


This is a note to myself...... I want to be as soft as a wind, as strong as a wind.

Saturday, June 21, 2014

CPUV Ke 9 Nuffnang | invest Smart Campaign

Assalamualaikum wbt :)

Alhamdulillah, syukur dengan rezeki daripada Nuffnang. Melimpah-limpah pula dapat CPUV daripada Nuffnang bulan ini. Sekarang, ada 6 CPUV yang masih 'On Going'. CPUV kali ini datangnya dari Invest Smart Campaign , merupakan inisiatif daripada Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Kiranya macam kempen baru untuk menggalakkan pelaburan lah kan?



Terima kasih kepada Nuffnang dan advertiser yang sudi membuka peluang kepada blog Ieyza untuk menjalankan kempen iklan mereka. I'm really appreaciate that.



Thursday, June 19, 2014

CPUV Ke 8 Nuffnang

Assalamualaikum wbt :)

Wah, kemain minggu ini berderet je update entri baru.. kan? Alhamdulillah, ada sedikit masa terluang untuk aktiviti sampingan. So, Ieyza gunakan untuk mengupdate blog.


CPUV Ke 8 Dari Nuffnang datangnya dari Bulgogi Brothers Korean Burger. Terima kasih Nuffnang, even blog Ieyza ni tidak lah glemer mana.

Trafik pon tak kencang mana, cuma suam-suam kuku sahaja. Terus terang bila dapat CPUV ni, meningkatkan semangat Ieyza untuk konsisten dalam blogging. Kalau tak dapat update hari-hari pon, dapat dua kali seminggu pon sudah dikira okey lah kan?

So hari itu, Ieyza ada terima pertanyaan dari blogger KrungKrung berbunyi sebegini :

Kalau blog akak tak famous sangat still boleh buat duit ke dengan Nuffnang?

Jawapannya boleh. Tapi kena lah sabar lama sikit, sebab semuanya memakan masa yang lama untuk mendapatkan kepercayaan Nuffnang dan advertiser. Ieyza sendiri pon menunggu hampir 2 tahun lebih baru lah boleh dapat CPUV.

Famous atau tidak sesebuah blog itu, sebenarnya tak di ambil kira sangat pon bagi blogger picisan macam kita-kita nie semua. Sebagai contoh korang boleh sahaja lihat pada blog Ieyza. Famous ke?

Pageview pon rendah, tapi maintain seimbang setiap hari around 25-50UV. Jangan kurang daripada julat purata trafik blog korang. Ingat, blog kita semua adalah berbeza sama sekali. Set target berapa jumlah UV yang boleh blog korang capai sehari dan teruskan lah usaha untuk mengekalkan angka tersebut.

Thats all. Nak cerita lebih-lebih pon.. Ieyza sendiri pon bukanlah pakar dalam bidang ni. Baru tahun ni nak merasa CPUV dari Nuffnang, cuba lah godek-godek blog Mieyaatiera.com untuk tips selanjutnya.


Saturday, June 14, 2014

CPUV Ke 4, 5, 6 & 7 Nuffnang

Assalamualaikum :)

Tahu tak betapa eksaited nya Ieyza bila godek-godek akaun Nuffnang tadi. Seriously, I'm speechless. Walaupun blog ini amat-amat jarang Ieyza berpeluang untuk update dek kerana kekangan masa dan fokus dengan study.

Alhamdulilah. Buat kesekian kalinya, bukan satu tapi 4 CPUV on going yang bertandang masuk ke blog Ieyza. Sungguh tak disangka-sangka, meriahnya rezeki blog ni bersama Nuffnang bagi tahun 2014 ini. Padahal tahun lepas, agak tenggelam sedikit.


CPUV Ke 4 : Petronas Primax 95
CPUV Ke 5 : Tune Mony - Big Travel
CPUV Ke 6 : Huawei Ascend P7
CPUV Ke 7 : uMobile Prepaid Free Meal

Syukur alhamdulillah, kerana itu bukan lah salah satu penyebabnya blog ini sentiasa sunyi sepi sahaja. Statistik pengunjung mingguan dekat blog ini adalah dalam anggaran 80-100PV / 22-45UV dan ia maintain dari dulu sehingga sekarang.

So, mungkin disebabkan statistik yang tetap sebegitu.. Pihak Nuffnang dan advertiser memberi kepercayaan kepada blog Ieyza untuk menjalankan kempen iklan mereka dengan jayanya.

Terima kasih.

Friday, June 13, 2014

4 Cara Atasi Kulit Wajah Kusam Tak Bermaya

Assalamualaikum.

Okay, kali ini Ieyza nak share tips macam mana nak atasi kulit wajah yang kusam supaya tampak lebih berseri. Tak bermakna kulit yang berseri tu semestinya cerah. Sebenarnya, kulit yang berseri adalah kulit yang sihat dan bersih daripada sebarang cela :)


Ieyza sendiri tidak berkulit cerah. Namun begitu, tidak kira apa sekalipun warna kulit anda, yang pastinya kita semua mempunyai keistimewaan tersendiri dan merupakan anugerah indah daripada Allah. Syukur alhamdulillah.

Disebabkan kondisi kulit Ieyza agak kering dan ada blackhead. Maka setelah Ieyza review balik rutin penjagaan muka Ieyza, dan bertanya rakan rakan, maka Ieyza telah temui penyelesaiannya. 



1. cuci muka
wajib cuci muka..keluar rumah..bila pulang wajib cuci muka..pakai makeup..wajib cuci muka..tak pakai apa2..wajib cuci muka..ni 1st step yang paling penting untuk hindari muka kita dari kusam,berjerawat and so on

2. scrub
scrub ni memang penting..2minggu sekali sekurang-kurangnya..tonyoh2 di muka..buang segala daki di muka..kotoran di muka..kulit mati..dia akan buang semua..sebab tu lepas scrub kulit muka kita jadi lembut..betul tak?


3. mask
mask boleh buatkan kulit nampak bersih dan bercahaya..orang kata glowing..any mask pun ok..depends pada kulit lah ye..
jenis choral atau mud mask untuk yang oily skin..or rasa kulit tu ada banyak white/black head

4. sunblock!
ini wajib pakai sebab di malaysia ni panas..matahari terik..jadi bila pakai sunblock...kulit kita terlindung dari kulit menjadi gelap/terbakar..sebab kulit yang burn ni lah buatkan kulit kita tak menarik and kusan


toner,pelembab,serm.krim malam tu boleh di pakai tiap2 malam untuk cerahkan balik kulit

but untuk pastikan kulit tak kusam..4 step ni sangat2 penting..ini macam basic thing la ..

ok hope its helps!

bye!

Tuesday, May 27, 2014

CPUV Ketiga Nuffnang | Sanofi Lactacyd

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, selepas CPUV kedua dari Nuffnang dah pon credited, kini muncul pula CPUV baru daripada Sanofi Lactacyd 2014.


Haa.. kalau korang nak tahu, pihak Lactacyd telah menyediakan free sample khas untuk para wanita di luar sana. So, apa tunggu lagi?

Klik mana-mana iklan Lactacyd dalam blog Ieyza ni, pastu isi form dan Submit. Seterusnya tunggu sahaja sample tersebut sampai ke rumah korang semua.


Wednesday, May 14, 2014

CPUV Kedua Nuffnang | Oreo Better Together

Assalamualaikum 


Alhamdulillah, ini kali kedua blog Ieyza diberi mandat untuk menjalankan kempen terbaru dari pihak Nuffnang

CPUV kali ini adalah daripada Oreo Better Together di mana Ieyza rasa, pihak advertiser sangat memahami snek kesukaan Ieyza dari dulu sehingga kini. Kalau beli ice blended pon, Ieyza suka tambah oreo sekali. Rasanya dijamin sedap betul. 

Thanks to Oreo sebab sudi bagi peluang blog ni paparkan iklan dorang. And also thanks to Nuffnang yang tetap menaikkan amount even blog ni tak hebat mana pun. Thankyou Nuffnang 


Monday, February 24, 2014

Perhatian : Pemenang Exclusive Giveaway by Mieya Atiera

Assalamualaikum wbt

  
Ini hari terakhir untuk menuntut hadiah masing-masing !
Jangan menyesal tak sudah nanti !



SPONSOR : Joojoo Craft PM Mieya
Pillow (3 Pemenang)
1. 101
2. 85
3. 25

SPONSOR : Sufik
Bantal + Keychain Name (1 Pemenang)
4. 2

SPONSOR : Ernyasmien
T-shirt for Lady (1 Pemenang)
5. 67

SPONSOR : Cik Akie
Shawl Glitter (1 Pemenang)
6. 64

SPONSOR : Najia Irdina
Tudung Bawal Plain + 2 handsocks + Kawai Wire Chord (1 Pemenang)
7. 62

SPONSOR : Ct Alfakishah
Tudung @ Brooch (3 Pemenang)
8. 97
9. 59
10. 35

SPONSOR : Mahirah
Belt (1 Pemenang)
11. 47

SPONSOR : Misz Nadea
Bookmark + Mini Calendar + Eyeliner (2 Pemenang)
12. 68
13. 4

SPONSOR : SL Shop PM Mieya
Kiss Beauty Fruit Lip Gloss (1 Pemenang)
14. 38

SPONSOR : Aienn , Sharwani , Syuhada
Edit Blog (3 Pemenang)
15. 32 (Contact Aien)
16. 69 (Contact Sharwani)
17. 49 (Contact Syuhada)

SPONSOR : Iola , SL Shop
Brooch (5 Pemenang)
18. 34 (Contact Iola)
19. 98 (Contact Iola)
20. 79 (Contact Iola)
21. 24 (PM Mieya)
22. 111 (PM Mieya)


SPONSOR : Idah
Komik (1 Pemenang)
23. 46

SPONSOR :  Dila Ella
Keychain (2 Pemenang)
24. 80
25. 65

SPONSOR : Kiera
Keychain Craft (3 Pemenang)
26. 58
27. 11
28. 102

SPONSOR : Farahain
Set Clip Note (2 Pemenang)
29. 51
30. 93

SPONSOR : Ina Amani
Headband (2 Pemenang)
31. 22
32. 29

SPONSOR : Jaakechik , Miss Anis , Vita
Cash RM20 , RM10 , RM5 (3 Pemenang)
34. 94 (Contact Miss Anis)
35. 72 (Contact Vita)

SPONSOR : Karimah , Diey La , Nana Lee , PuanGojes
Topup RM10 (8 Pemenang)
36. 71 (Contact Karimah)
37. 103 (Contact Karimah)
38. 16 (Contact Diey La)
39. 9 (Contact Diey La)
40. 55 (Contact Nana Lee)
41. 42 (Contact Nana Lee)
42. 30 (Contact PuanGojes)
43. 61 (Contact PuanGojes)

SPONSOR : Raja Farah , Farzana
Topup RM10 (2 Pemenang)
44. 40 (Contact Raja Farah)
45. 7 (Contact Farzana)

SPONSOR : Azwar , Wafi , LeenNajib 
Topup RM5 (3 Pemenang)
46. 89 (Contact Azwar)
47. 12 (Contact Wafi)
48. 78 (Contact LeenNajib)

SPONSOR : Baiyah , Syafiqah , Fatin , Hajar
Topup RM5 (8 Pemenang)
49. 76 (Contact Baiyah)
  50. 108 (Contact Baiyah)
 51. 31 (Contact Syafiqah)
52. 3 (Contact Syafiqah)
 53. 27 (Contact Fatin)
54. 8 (Contact Fatin)
 55. 17 (Contact Hajar)
56. 90 (Contact Hajar)

SPONSOR : Humai
EXO ID Card (5 Pemenang)
57. 74
58. 92
59. 63
60. 77
61. 88

SPONSOR : Sharwani , Vidolaaa , Humai , Syuhada
Header Blog (3 Pemenang)
62. 110 (Contact Sharwani)
63. 54 (Contact Vidolaa)
64. 48 (Contact Syuhada)

K-pop Header (5 Pemenang)
65. 20 (Contact Humai)
66. 86 
67. 95 
68. 41
69. 115

SPONSOR : Alfira Hana , Sharwani
Bloglist for 3 months (6 Pemenang)
70. 114 (Contact Alfira Hana)
73. 36 (Contact Sharwani)
74. 13 (Contact Sharwani)
75. 57 (Contact Sharwani)

SPONSOR : Sharwani
Review Blog (3 Pemenang)
76. 18
77. 39
78. 83


PRIZES FROM MIEYA ATIERA

 2 pcs Shiseido mask (black) X 12
79. 44
80. 112
81. 14
82. 56
83. 33
84. 91
85. 43
86. 19
87. 96
88. 75
89. 82
90. 99

Mini Packet Herbal Bath X 1
91. 23

Mini Mirror X 1
92. 109

 Ribbon Hair Band X 1 
93. 6

 Telekung Lycra X 1
94. 106

Dress/Blouse X 2
95. 37
96. 84

Cosmetic bag X 1
97. 60

Watch X 1
98. 100

Trendy Cool Man Wallet X 1 
99. 26

 Fashion Earing X 3
100. 105
101. 52
102. 21

 Earing + brooch X 1
103. 70

 Love Shape Necklace X 2
104. 10
105. 5

 Rabbit Necklace X 1
106. 73

 Fashion Necklace X 1
107. 28

SPONSOR : Butik Online Official Blog
Diskaun 10% untuk semua peserta

Tahniah kepada semua pemenang. Sila tuntut hadiah anda dengan segera kepada sponsor masing-masing. Masa tuntutan sah sehingga hari Isnin 24 Feb 2014 sahaja. Kalau still tak tuntut, hadiah dikira "burn"

Pm Mieya kat facebook atau email beserta details :

Pemenang (nama hadiah)
Nama :
Alamat :
No fon :

Pemenang topup :-
Nama :
No fon : Maxis/Digi/Celcom

Pemenang cash :-
Nama :
No acc :
Jenis bank :
Email :

Terima kasih yang sudi join Exclusive GA Mieya. InsyaAllah hujung bulan depan ada lagi GA lain sebagai penghargaan kepada sponsor semua. Thanks sesangat yang join. :)