Tuesday, May 27, 2014

CPUV Ketiga Nuffnang | Sanofi Lactacyd

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, selepas CPUV kedua dari Nuffnang dah pon credited, kini muncul pula CPUV baru daripada Sanofi Lactacyd 2014.


Haa.. kalau korang nak tahu, pihak Lactacyd telah menyediakan free sample khas untuk para wanita di luar sana. So, apa tunggu lagi?

Klik mana-mana iklan Lactacyd dalam blog Ieyza ni, pastu isi form dan Submit. Seterusnya tunggu sahaja sample tersebut sampai ke rumah korang semua.


Wednesday, May 14, 2014

CPUV Kedua Nuffnang | Oreo Better Together

Assalamualaikum 


Alhamdulillah, ini kali kedua blog Ieyza diberi mandat untuk menjalankan kempen terbaru dari pihak Nuffnang

CPUV kali ini adalah daripada Oreo Better Together di mana Ieyza rasa, pihak advertiser sangat memahami snek kesukaan Ieyza dari dulu sehingga kini. Kalau beli ice blended pon, Ieyza suka tambah oreo sekali. Rasanya dijamin sedap betul. 

Thanks to Oreo sebab sudi bagi peluang blog ni paparkan iklan dorang. And also thanks to Nuffnang yang tetap menaikkan amount even blog ni tak hebat mana pun. Thankyou Nuffnang