Saturday, June 28, 2014

CPUV Ke 11 Nuffnang | Ikea - June Sale Campaign

Assalamualaikum wbt :)

Tak sangka betul masih ada rezeki yang hadir buat blog Ieyza menjelang tibanya bulan mulia, Ramadhan Al-Mubarak 1435H.

Btw, Nuffnang kini berwajah baru kan? Ieyza baru je perasan awal pagi tadi. Sungguh, nampaknya memang Ieyza jauh ketinggalan dalam arus transformasi duniawi ICT ni.


CPUV kali ini adalah dari Ikea June Sale Campaign. Dengar cerita, bermula 28 June sehingga 6 July ini akan diadakan jualan habis-habisan dan banyak barang yang ditawarkan untuk tujuan promosi. Of course lah murah-murah kan?

So, kalau ada siapa-siapa yang berkelapangan tu, pi la jenguk-jenguk Ikea. Boleh survey-survey perabot dan perkakasan untuk digunakan pada raya nanti. hihihi Thank you Nuffnang and Ikea :)

1 jejari komen:

CT Humairah said...

tahniah.. CPUV CT senyap pulak dua tiga menjak ni huhuhu.. singgah sini jalan jalan. follow sini jugak.
jemput jenguk blog CT yang tak seberapa :

www.sitiyangmenaip.blogspot.com