Wednesday, July 16, 2014

CPUV Ke 13,14,15 & 16 Nuffnang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah kerana 4 CPUV baru yang sudi melekat di blog ini. Seriously, Ieyza rasa seronok + teruja habis dengan blogging walaupun jarang nak ada masa nak mengadap lappy. Maklum lah, i'olls busy dengan urusan study, dengan tugasan PT3 yang mencabar lagi.

Yang buat lagi bertambah semangat ni bila pageview blog semakin maintain 20+UV sehari. Walaupun tak ada lah segempak mana pun, cuma secuit sahaja. Kira okey lah jugak, at least ada jugak yang emmandang blog Ieyza ni.


Okey CPUV kali ini adalah daripada Kastam Malaysia, Waku Doki Campaign, uMobile Prepaid Free Meal, dan Fashion Pitch/Writers Unleashed.

Terima kasih atas kesudian pihak anda memilih blog Ieyza untuk memaparkan kempen iklan anda buat tatapan umum. Terima kasih jugak buat Nuffnang dan blogger yang rajin terjah ke blog ni.


4 jejari komen:

krung krungx said...

nanti kalau krungkrung nampak iklan tue kat blog ieyza , krungkrung tolong klik okey =)

CT Humairah said...

wow rezeeeeki melimpah ruah.. tahniah :D

Farah Arina said...

tahniah. done klik nuffnang awak. :)

CikLa Shahril said...

Tahniah... Rezeki tu...