Saturday, October 11, 2014

10 CPUV masih 'On Going' dari Nuffnang

Assalamualaikum darls.

Sorry sebab dah lama 'on hiatus' dekat blog nie. Actually Ieyza sedang sibuk menelaah buku pelajaran mengenangkan PT3 yang perlu diduduki beberapa hari sahaja lagi.

So, entry kali ni pon just short to the crop sahaja okey? Aci lah macam ni kan? Nanti lepas exam kita start update beriban-riban ayat ye? hahaha time tu jangan sampai nak termuntah darah ke apa ye :D

Alhamdulillah, masih ada rezeki dikurniakan untuk blog Ieyza ni walaupun jarang berupdate, rasanya kalau lah blog ni rumah.. dah penuh dengan sawang dan habuk dah ni kan.


Bukan satu, dua, tiga, empat, lima seperti yang selalu Ieyza update kan sebelum ni. Akan tetapi, 11 CPUV berderet-deret berdesup masuk ke blog ni. Cuma satu CPUV je yang dah credit.

Itu pun earning campaign nya taklah boleh dibanggakan.. Taapi jadi lah kan at least bergerak jugak tabung simpanan maya kita ni. hahaha..

Okey, terima kasih sudi singgah membaca. Later kita keep in touch lagi ye? Bubbyeeeee


0 jejari komen: