Wednesday, July 23, 2014

CPUV Ke 17 Nuffnang | Mayfair Bodyline - July 2014

Assalamualaikum wbt :)

Dah lama rasanya Ieyza tak mengintai akaun Nuffnang. Dan alhamdulillah dalam diam, blog Ieyza masih lagi diberi peluang untuk menjalankan kempen terbaru dari Mayfair Bodyline - July 2014.


Kalau korang nak tahu, kempen kali ini sangat lah sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah dengan berat badan masing-masing.

Di mana, bermula pada bulan Julai ni sehingga ke bulan September, pihak Mayfair Bodyline ada buat promosi Rawatan Percuma khas untuk mereka yang inginkan badan yang cantik, langsing, slim melim gitu. All you need to do is fill in your details via the link provided below and Share the Good News!. 

So, kalau nak tahu lebih lanjut, boleh lah klik-klik iklan Mayfair di sekitar blog ini. Thanks :)

Wednesday, July 16, 2014

CPUV Ke 13,14,15 & 16 Nuffnang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah kerana 4 CPUV baru yang sudi melekat di blog ini. Seriously, Ieyza rasa seronok + teruja habis dengan blogging walaupun jarang nak ada masa nak mengadap lappy. Maklum lah, i'olls busy dengan urusan study, dengan tugasan PT3 yang mencabar lagi.

Yang buat lagi bertambah semangat ni bila pageview blog semakin maintain 20+UV sehari. Walaupun tak ada lah segempak mana pun, cuma secuit sahaja. Kira okey lah jugak, at least ada jugak yang emmandang blog Ieyza ni.


Okey CPUV kali ini adalah daripada Kastam Malaysia, Waku Doki Campaign, uMobile Prepaid Free Meal, dan Fashion Pitch/Writers Unleashed.

Terima kasih atas kesudian pihak anda memilih blog Ieyza untuk memaparkan kempen iklan anda buat tatapan umum. Terima kasih jugak buat Nuffnang dan blogger yang rajin terjah ke blog ni.


Monday, July 7, 2014

CPUV Ke 12 Nuffnang | S&P Food - Coconut Milk Powder

Assalamualaikum :)

Dah masuk hari ke 8 Ramadhan, alhamdulillah masih lagi berkesempatan untuk berbicara sepatah dua kata. Macam biasa, bila ada kelapangan untuk online.. Website Nuffnang sentiasa menjadi keutamaan bagi memastikan Ieyza sentiasa up-to-date dengan perubahan semasa.


Dan alhamdulillah, ada satu iklan CPUV yang muncul di blog ini, iaitu S&P Food - Coconut Milk Powder. Untuk makluman, S&P Food - Coconut Milk Powder ni sebenarnya santan segera yang dalam bentuk serbuk tu. Pernah tak guna? 

Ieyza sekeluarga tak pernah gunakannya lagi. We all dah terbiasa dengan santan fresh daripada kelapa yang dijual oleh jiran setempat Ieyza ni. 

Terima kasih Nuffnang sebab sudi kasi CPUV lagi kat blog Ieyza. Terima kasih jugak kat semua yang selalu singgah ke mari. Kalau nampak iklan yang share pasal resepi tu klik2 lah sebab tu lah iklan berkaitan dengan S&P Coconut Milk Powder ni.