Tuesday, January 26, 2016

Kerja Sambilan Di Rumah 2016

Assalamualaikum w.b.t. :)

Hi Semua!

Semua laman web yang saya senaraikan di bawah adalah untuk buat duit secara online dan telah disahkan keberkesanannya selepas saya lakukan penyelidikan yang mendalam. Anda boleh mendapat wang yang banyak dari setiap laman web ini. Saya telah menyertai laman web ini selepas melihat banyak ulasan positif dan bukti pembayaran dipaparkan di laman-laman ini dan juga forum mempunyai reputasi yang sangat baik.

Saya juga telah mendapat bayaran dari laman web ini. Semua laman web ini percuma untuk disertai dan tiada pelaburan diperlukan. Dan yang paling penting anda boleh mula menjana wang dari internet dalam masa kurang dari 5 minit sahaja.

Klik pada imej di bawah setiap nama laman untuk menyertai laman itu dan mula menjana wang. Semua laman-laman ini membayar melalui PayPal. (Buka akaun PayPal jika anda belum mempunyai akaun. Ia adalah percuma untuk membuka akaun paypal). Saya cadangkan anda menyertai semua laman di bawah untuk mendapatkan potensi pendapatan maksimum. Anda boleh mendaptkan sekurang-kurangnya USD10 sebulan dengan menyertai semua webite dibawah...tak percaya? saya telah melakukannya...

1) ClixSense



ClixSense adalah salah satu laman web yang paling mantap dan telah bertapak sejak Februari 2007. ClixSense menawarkan iklan tertinggi untuk anda klik. Terdapat banyak iklan yang boleh dilihat setiap hari. Ramai yang telah berjaya menjana pendapatan sehingga beratus-ratus dolar dengan ClixSense

Dengan meluangkan masa beberapa minit sehari anda benar-benar boleh menjana aliran pendapatan yang bagus dengan ClixSense. Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan wang dengan ClixSense seperti meneliti iklan, menyelesaikan tugas-tugas, mengambil bahagian dalam kaji selidik, menang dalam ClixGrid, komisen downline klik, menaik taraf komisen, komisen daripada pembelian referral dan sebagainya.




IPanelOnline ialah sebuah institusi survey dalam talian yang terkemuka dan dipercayai di dunia yang mempunyai berjuta-juta ahli di seluruh dunia. Ia adalah antara syarikat online survey yang telah lama beroperasi dan sudah beroperasi sejak 2004 hingga saat ini.


Selepas anda mendaftar, pergi  ke ruangan "Mata Saya"... anda akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 point ataupun RM0.50. Ia senang dan mudahSurvey hanya memerlukan masa yang singkat, tak sampai setengah jam. Anda sudah boleh menjana hampir USD1. Cukup 1000 point dah boleh tebus RM10 terus ke akaun Paypal anda.


3) Toluna
Surveys di Toluna dibayar dalam bentuk points. Mula-mula sign up, anda akan diberi 1000 points percuma, kemudian dengan menyiapkan profile surveys, total dapat nak dekat 3000 points macam tu. Minimum cashout adalah 16000 points (RM20). Points yang telah cukup dikumpul boleh ditukar kepada RM melalui PayPal.

Ini pon lebih kurang sama dengan konsep Ipanelonline, jawab survey yang diberikan. Cukup 15USD dah boleh cashout.

5) Yougov
https://my.yougov.com/en-my/refer/_YD18YexX5x1h-2_4HdVWg/
Laman web YouGov ni dah lama beroperasi, sejak tahun 2000 lagi. Untuk membolehkan korang menukar mata kepada cash, korang perlulah mengumpul mata sebanyak 5000 mata. Sikit je tu. Tahu-tahu dah boleh tebus dengan duit. 5000 mata bersamaan dengan SG $25 (RM76 lebih kurang).


Selamat menjana pendapatan :)

2 jejari komen:

dorothy doh said...

mcm mna erk nak buat kerja on9 mcm ni?

Ummu Nurkhayla said...

Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Peluang jana pendapatan di rumah.