Thursday, September 1, 2011

Cara mudah menjana pendapatan

Semua orang sedia maklum bahawa blog merupakan salah satu medium yang terbaik untuk menjana pendapatan sampingan.  Kalau tak percaya, cuba lihat blogger-blogger baru. Sudah semestinya ramai yang telah meletakkan widget-widget pengiklanan di blog mereka kan?


Sebenarnya, memang ada banyak peluang atau cara untuk kita menjana pendapatan dengan mudah. Namun, kenapa masih ada yang gagal? 


Jawapan yang paling mudah ialah sifat malas berusaha. Ya, mungkin terdapat banyak lagi sebab. 


Justeru itu, perkara utama yang perlu anda lakukan untuk mengecap kejayaan ialah kena rajin dan tidak perlu tergesa-gesa melihat hasilnya. Walaubagaimanapun, bagi mereka yang tidak sabar dalam mencari keuntungan mudah dan cara buat duit cepat tanpa mengeluarkan modal telah saya temukan satu cara itu.
Ya, apa yang saya maksudkan di sini adalah melalui ChurpchurpTahu apakah bendanya ChurpChurp ni? Kalau dah tahu baguslah. Kepada yang belum tahu, biar saya bagi info sedikit. ChurpChurp adalah sebuah program pengiklanan melalui media sosial yang mana ianya memberi peluang kepada pengguna internet untuk menjana pendapatan. 


Kalau dulu, ChurpChurp hanya menggunakan Twitter sebagai medium untuk menyebarkan kempen iklan mereka dan ianya pula dilakukan oleh publisher yang terpilih sahaja. Tapi kini ChurpChurp sudah membenarkan semua publisher tanpa ‘pilih kasih’ untuk mempromosikan kempen iklan mereka melalui pelbagai medium selain Twitter antaranya Facebook dan blog.

Secara jelasnya, churpchurp ini ialah sebuah syarikat dibawah naungan nuffnang dan beroperasi dengan jayanya dimana churpchurp bukanlah satu syarikat scam! Jadi, marilah sama-sama kita sertai churpchurp!0 jejari komen: